АВТОКЛАВ ГАЗОВИЙ ЧОРНИЙ, МІНІ, МЕНТ НЕ КРАШЕН
АВТОКЛАВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КОНСЕРУВАННЯ ХАРКІВСЬКИЙ МАЛЬЕНЬКИЙ
Приготування їжі автоклавним методом дає змогу готувати страви в рази швидше, зі збереженням усіх поживних властивостей продукту. Приготування їжі на парі під високим тиском — це найбільш дієтичний спосіб приготування продуктів.Високий тиск сприяє виходу природних натуральних соків із продукту, даючи змогу готувати страви за високих температур у власному соку. Приготування за високого тиску дає змогу «відновлювати» пошкоджені тканини продуктів, упакованих у вакуумі або раніше заморожених.
ТЕХНІЧНІ ДАНІ:
Місткість автоклава побутового харківського:
Місткість (банк): 0.5 л-12 банка., 1 л.-5 банок
Максимальний робочий тиск 3,5 атм
Габаритні розміри:
Висота —
Ширина —
Маса автоклава 13 кг
КОМПЛЕКТАЦИЯ:
Автоклав харківського виробництва.
Комплектація — градусник, монометр, ніпель, спускний клапан. Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).
Рецепти для автоклава побутового для домашньої консервації«Куриця у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40х60 мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1 л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 шт. запашного перцю, скласти щільно просочені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закотити. Стерилізувати 90 хв за тиску 0,45 мПа. Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.
«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (речна, морська) риба. Потрошену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку — прицілюванню, трохи — розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0,45 мПа.
« Риба з овочами»
1 кг. цибуля, 1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г. олії, 200 г. цукру, 3 ст. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, морква — на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста та плавників обробити порційно. Усі компоненти скласти в ємність, перемішати із сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5 л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (1 см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0.45 мПа (якщо в риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. за того ж робочого тиску)
«Печковий паштет»
1 кг. м'яса (яловичина або нежирна свинина), 1.3 кг. печінки, 2 кг. сала, 6 шт. ганчірок, 600 г. цибуля, 3 ст. солі. Усі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв.Розкласти щільно 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 120 хв. за тиску 0.45 мПа.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Автоклав |
Об`єм | 30 л |
Стан | Новий |
- Ціна: 2 499 ₴
- Готово до відправки
2 499 ₴
- Понеділок09:0020:00
- Вівторок09:0020:00
- Середа09:0020:00
- Четвер09:0020:00
- Пʼятниця09:0020:00
- Субота09:0016:00
- Неділя09:0016:00